Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mitil yorgan görmek

Rüyada mitil yorgan görmek

Rüyada mitil yorgan görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mitil yorgan gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada mitil yorgan görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bedeninin de iyileşeceğine, yüzünün her daim güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mitil görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Rüyada yorgan bürünmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada pamuk yorgan görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hem çok mutlu olacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalettir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet eder.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada yorgan yakmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla yorgan görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments