Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk yorgan görmek

Rüyada pamuk yorgan görmek

Rüyada pamuk yorgan görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, önemli sorumluluklar alacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pamuk yorgan gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada pamuk yorgan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulur.

Rüyada pamuk fabrikası görmek hem ün sahibi olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada pamukkale görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hastalıklarının biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada pamuk dövmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada çuvalla pamuk görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada pamuk şekeri almak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pamuk fidanı görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk tıkamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments