Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır vermek

Rüyada mısır vermek

Rüyada mısır vermek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hataların telafi edileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mısır vermek gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Rüyada mısır ekildiğini görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının mısır yediğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Rüyada haşlanmış mısır almak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada patlayan mısır görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada birine mısır vermek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, diplomalı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada mısır çorbası yemek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments