Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mısır yediğini görmek

Rüyada başkasının mısır yediğini görmek

Rüyada başkasının mısır yediğini görmek mahsullerin fazlalaşacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, övgü dolu sözler duyacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mısır yediğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada mısır yediğini görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulmaktadır.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, borçlanıp, hasta olacağına işaret eder.

Rüyada süt mısır yediğini görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sevinç ve sürura, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet eder.

Rüyada birinin mısır yediğini görmek masa başı bir işe girileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının mısır yediğini görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, içine fesat düşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments