Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamış mısır yediğini görmek

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek sevdiği insanların olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, beddua ve ah alacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, yol alacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yediğini gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada mısır patlaması görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada patlamış mısır yemek güç kaybedeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada mısır patlaması yemek sorunlarının da son bulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada patlamamış mısır görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada patlatılmış mısır görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments