Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlayan mısır görmek

Rüyada patlayan mısır görmek

Rüyada patlayan mısır görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada patlayan mısır gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Rüyada patlamamış mısır görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, darda kalacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada patlamış mısır görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret eder.

Rüyada patlamış mısır yapmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işarettir.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır patlatmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, rızkının artacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlayan mısır görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek zorlukların aşılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments