Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış mısır almak

Rüyada haşlanmış mısır almak

Rüyada haşlanmış mısır almak iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış mısır almak gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada haşlamış mısır görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek insanlardan uzaklaşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada haşlama mısır yemek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işarettir.

Rüyada mısır haşlaması görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış mısır almak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments