Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı mısır tanesi görmek

Rüyada sarı mısır tanesi görmek

Rüyada sarı mısır tanesi görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet eder.

Rüyada sarı mısır tanesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada sarı mısır tanesi görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taneli mısır görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, zarara gireceğine işaret eder.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır tanesi görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada tane mısır görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada tane halinde mısır görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, ağız tadına kavuşacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments