Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara saplandığını görmek

Rüyada kara saplandığını görmek

Rüyada kara saplandığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bol dua edeceğine yorulur.

Rüyada kara saplandığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Rüyada kara saplandığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine inanılır.

Rüyada kara saplı bıçak görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara saplanmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamura saplanmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül sapı görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada batağa saplanmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments