Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sap toplamak

Rüyada sap toplamak

Rüyada sap toplamak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sap toplamak gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Rüyada kiraz sapı toplamak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada sap toplamak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına inanılır.

Rüyada buğday sapı toplamak düşmanlarını alt edeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada sapsız balta görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorunlarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz sapı yemek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments