Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı yediğini görmek

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, elinin sıkışacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil asma yaprağı yemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek imkânlarını kaybedeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, zorlukları aşacağına alamet eder.

Rüyada asma yaprağı görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada asma yaprağı satın almak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments