Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyler ektiğini görmek

Rüyada birşeyler ektiğini görmek

Rüyada birşeyler ektiğini görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, planların boşa gideceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birşeyler ektiğini gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Rüyada buğday ektiğini görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eğilmiş bina görmek şansın ve kısmetin açılacağına, süzüleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek kazancını artıracağına, parasal durumun düzeltileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eğilen ağaç görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eğlenen insanlar görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nane ektiğini görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalettir.

Rüyada patates ektiğini görmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulur.

Rüyada kabak ektiğini görmek hasta ise iyileşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments