Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmadan yaprak toplamak

Rüyada asmadan yaprak toplamak

Rüyada asmadan yaprak toplamak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, hayır vereceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına işarettir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada asma yaprağını toplamak duaların boşa gideceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Rüyada asma yaprağı toplamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada asmadan yaprak toplamak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış asma yaprağı görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada asma yaprağı görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağı sarmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments