Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı istemek

Rüyada asma yaprağı istemek

Rüyada asma yaprağı istemek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağı istemek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada asma yaprağı istemek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada asma yaprağı sarması yemek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı haşlamak şüpheli bir olay yaşanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada asma yaprak sarmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada birinden asma yaprağı almak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, darlık içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bahtının da çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yüzüne kan geleceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı yemek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments