Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma merdiven görmek

Rüyada asma merdiven görmek

Rüyada asma merdiven görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada asma merdiven gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada asma merdiven görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada asma bahçesi görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada asmayı budamak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada asma bağ görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, işlerinin günden güne açılacağına yorulur.

Rüyada asma yaprağı koparmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek sorunlu bir döneme girileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma çubuğu görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments