Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada asma ağacı ve üzüm gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm asması görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada asmadan üzüm yemek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Rüyada asmada üzüm toplamak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm asmaları görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek yiyip içeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzümü yemek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz üzüm asması görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments