Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma çubuğu görmek

Rüyada asma çubuğu görmek

Rüyada asma çubuğu görmek paslı bir çiviye basabileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma çubuğu gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada asma çubuğu dikmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma çubuğu görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada elinde çubuk görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çubuk makarna yemek kazanç ve kar getireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun çubuk görmek hafif ve iyi hissedeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalettir.

Rüyada çubuk kırmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada sopa çubuk görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak temizleme çubuğu görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, maddi olanaklarının artacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments