Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma bağ görmek

Rüyada asma bağ görmek

Rüyada asma bağ görmek ticarete adım atacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma bağ gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada asma bağ görmek büyük başarılar kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık asma kilit görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada asma köprüden düşmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada asma bahçesi görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, fakirleşeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek kazancın katbekat arttırılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş asma görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ailesinden hayır göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments