Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmayı budamak

Rüyada asmayı budamak

Rüyada asmayı budamak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet eder.

Rüyada asmayı budamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Rüyada asma ağacı budamak husumetlerin başgöstereceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada asma budamak onların başarıları ile övüneceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada asmayı budamak işlerin çığırından çıkacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalettir.

Rüyada üzüm budamak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Rüyada incir ağacı budamak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon ağacı budamak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada ağaç budadığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru ağaç budamak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments