Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmada beyaz üzüm görmek

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asmada beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz üzüm asması görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada üzüm asması dikmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzümlü asma görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma üzüm şırası görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, huzurlu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm asması görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada asmadan üzüm kesmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kredi çekileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments