Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile misin diye sormak

Rüyada hamile misin diye sormak

Rüyada hamile misin diye sormak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile misin diye sormak gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada hamile misin diye sormak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada hacı misi görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Rüyada mis gibi kokmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, fırsatların elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacı misi sürmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Rüyada öleceksin diye ses duymak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada baba diye bağırmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments