Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı misi sürmek

Rüyada hacı misi sürmek

Rüyada hacı misi sürmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, aniden evlilik kararı alacağına delalettir.

Rüyada hacı misi sürmek gördüyseniz:

  • İşinizi, para kazanma yöntemlerinizi veya paranızı yönetme biçiminizi daha ciddi şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada hacı misi sürmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet eder.

Rüyada hacı misi görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile misin diye sormak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada mis gibi kokmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hacı yağı sürmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz hacı elbisesi giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, yeni işlere girişileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada hacıların geldiğini görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments