Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma ağacı görmek

Rüyada asma ağacı görmek

Rüyada asma ağacı görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada asma ağacı gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde asma ağacı görmek hayır ve bereketin artmasına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada asma ağacı sulamak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma ağacını görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma ağacı budamak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma ağacı dikmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments