Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma kilit kırmak

Rüyada asma kilit kırmak

Rüyada asma kilit kırmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit kırmak gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada asma kilit kırmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kapıda asma kilit görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma kilit takmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada açık asma kilit görmek sıkıntıya düşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma kilit görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yüksek bir makamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma kilit almak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Rüyada kapı kilidi kırmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments