Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık asma kilit görmek

Rüyada açık asma kilit görmek

Rüyada açık asma kilit görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Rüyada açık asma kilit gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Rüyada açık asma kilit görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma kilit kırmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet eder.

Rüyada kapıda asma kilit görmek bereketli ve hayırlı olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada asma kilit takmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma kilit almak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada asma kilit görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalettir.

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments