Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma kilit ve anahtar görmek

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit ve anahtar gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Rüyada açık asma kilit görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıda asma kilit görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada asma kilit kırmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulur.

Rüyada asma kilit almak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada asma kilit görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada asma kilit takmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilit ve anahtar görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments