Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda asma kilit görmek

Rüyada kapıda asma kilit görmek

Rüyada kapıda asma kilit görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada kapıda asma kilit gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada kapıda asma kilit görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada asma kilit almak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, güç kaybedeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit takmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalettir.

Rüyada asma kilit görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada asma kilit kırmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada açık asma kilit görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, doğru haber almaya tabir olunur.

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments