Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma kilit görmek

Rüyada asma kilit görmek

Rüyada asma kilit görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma kilit gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada asma kilit kırmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma kilit görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit takmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada kapıda asma kilit görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hem işinde başarılı olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada asma kilit almak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Rüyada açık asma kilit görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi yerde kilitli kalmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments