Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma kilit takmak

Rüyada asma kilit takmak

Rüyada asma kilit takmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin içinin daralacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma kilit takmak gördüyseniz:

  • Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz.

Rüyada asma kilit takmak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, neşeleneceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işaret eder.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek hayaller kurulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada asma kilit görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, gönül gözünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada asma kilit kırmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada kapıda asma kilit görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit almak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık asma kilit görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıya kilit takmak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments