Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yerde kilitli kalmak

Rüyada bi yerde kilitli kalmak

Rüyada bi yerde kilitli kalmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bi yerde kilitli kalmak gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bir yerde kilitli kalmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, iyilik ve hayır bulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi yerde kilitli kalmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, çok mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada banyoda kilitli kalmak üzeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada okulda kilitli kalmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine rivayet eder.

Rüyada kilitli kalmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerinin hızlanacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada bir odada kilitli kalmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada bir evde kilitli kalmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Rüyada camide kilitli kalmak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments