Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma kesmek

Rüyada asma kesmek

Rüyada asma kesmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, darlık içine düşeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, malının da eksilmeyeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada asma kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada asma kesmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada asma dalı kesmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asmadan üzüm kesmek boş yere korku duyulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet eder.

Rüyada asmayı kesmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada üzüm ve asma görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet etmektedir.

Rüyada asma dalı kırmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma köprüden geçmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada asma kabağı görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments