Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma kabağı görmek

Rüyada asma kabağı görmek

Rüyada asma kabağı görmek kazancın yetmez olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine alamet eder.

Rüyada asma kabağı gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada asma kabağı görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde asma görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada asmadan üzüm yemek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada birinin kendini asmasını görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada asma çardağı görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada kendini asmaya çalışmak çok büyük özgüven kazanacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada asma anahtar görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, zenginlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments