Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmadan üzüm kesmek

Rüyada asmadan üzüm kesmek

Rüyada asmadan üzüm kesmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asmadan üzüm kesmek gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada asmadan üzüm kesmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok hayırlı adımların atılacağına inanılır.

Rüyada asmada kara üzüm görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada asma üzüm yemek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulur.

Rüyada asmadan üzüm koparmak yemek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada üzüm ve asma görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, gün sayacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzümü yemek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işsizin iş bulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada asmadan üzüm toplamak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments