Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve asma görmek

Rüyada üzüm ve asma görmek

Rüyada üzüm ve asma görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, Allah katında yükseleceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ve asma gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada üzüm asmaları görmek bol muhabbette kalacağına, kolay yollardan kazanacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada asma üzümü yemek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, ister istemez çok üzüleceğine, küs arkadaşların barışacağına tabir olunur.

Rüyada asma üzüm yemek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada asmada üzüm yemek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, evlerindeki huzurun artacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada üzüm asması görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asmada kara üzüm görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada asma üzüm görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments