Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmayı kesmek

Rüyada asmayı kesmek

Rüyada asmayı kesmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, ticaretin büyüyeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına inanılır.

Rüyada asmayı kesmek gördüyseniz:

  • Mevcut bazı konularda belli bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada asma dalı kesmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada asmadan üzüm kesmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asmayı kesmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada asma kesmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hatalı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma filizi görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sorunlarını unutacağına yorulur.

Rüyada asma çardağı görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş asma yaprağı görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada asmadan çardak görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments