Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma dalı kesmek

Rüyada asma dalı kesmek

Rüyada asma dalı kesmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada asma dalı kesmek gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Rüyada asma dalı kesmek hedeflere ulaşılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma dalı dikmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, helal ekmek yeneceğine inanılır.

Rüyada asma dalı koparmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada asma dalı yemek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma dalı kırmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada asmadan üzüm kesmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma kesmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada asmayı kesmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments