Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minarenin yandığını görmek

Rüyada minarenin yandığını görmek

Rüyada minarenin yandığını görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, ekmek bulamayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada minarenin yandığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada minarenin yandığını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi minare görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, nazara geleceğine işaret eder.

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada üç minareli cami görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına inanılır.

Rüyada minareden inmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada minare şerefesi görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada caminin minaresini görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments