Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi minare görmek

Rüyada mavi minare görmek

Rüyada mavi minare görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kendisini ferahlamış hissedeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada mavi minare gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek bir plan ya da projeyle ilgili kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak ihtiyacınız olan cevaplara ulaşabilirsiniz.

Rüyada mavi minare görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırık minare görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada minareden düştüğünü görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçan minare görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada yamuk minare görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada minare devrilmesi görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada minare yaptırmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments