Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minareden inmek

Rüyada minareden inmek

Rüyada minareden inmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada minareden inmek gördüyseniz:

  • Hukuki veya maddi içerikli konularda ilerlemek veya problem yaşanıyorsa çözmek için, bazı kişilerle bağlantı kurmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada minareden inmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla minare görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada minareden ezan okumak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, varlık içinde yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde minare görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada minarede ezan okumak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet eder.

Rüyada cami minaresine çıkmak geleceğin güzel olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada minare yaptığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift minareli cami görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments