Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minarenin yükseldiğini görmek

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada minarenin yükseldiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada caminin minaresine çıkmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz minaresi görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, ferahlayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki minareli cami görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek minare görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments