Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin minaresini görmek

Rüyada caminin minaresini görmek

Rüyada caminin minaresini görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kazanç ve kar getireceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin minaresini gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Rüyada caminin minaresine çıkmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kurtuluşu yakalayacağına işarettir.

Rüyada iki minareli cami görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami minaresine çıkmak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, istediği projeleri yapamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil minareli cami görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada caminin minaresini görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments