Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami minaresinin yandığını görmek

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, bir organizasyona katılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada cami minaresinin yandığını gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada minarenin yandığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisi paralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minareli cami görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulur.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yeşil minareli cami görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camii minaresi görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin minarelerini görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hem de çok üzüleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet eder.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments