Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç minareli cami görmek

Rüyada üç minareli cami görmek

Rüyada üç minareli cami görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Rüyada üç minareli cami gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Rüyada minaresi olmayan cami görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulur.

Rüyada iki minareli cami görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada çift minareli cami görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada camii minaresi görmek bir anda yükseleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yeni bir eve taşınılacağına delalet eder.

Rüyada minareli cami görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami ve minare görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Rüyada cami minaresi görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments