Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma fidanı dikmek

Rüyada asma fidanı dikmek

Rüyada asma fidanı dikmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, dileklerinin kabul olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, açların doyacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Rüyada asma fidanı dikmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma fidanı görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma dikmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada asma çubuğu dikmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma ağacı dikmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm asması dikmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada asma dalı dikmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, hayırlı bir karar verileceğine, her zaman neşeli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül fidanı dikmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments