Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma dikmek

Rüyada asma dikmek

Rüyada asma dikmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulur.

Rüyada asma dikmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada asma dalı dikmek yeni planlar yapacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma fidanı dikmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, devlete hizmet etmeye, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm asması dikmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada asma ağacı dikmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına yorulur.

Rüyada asma dikmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, özel hayatının renkleneceğine, insanlara küsüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma çubuğu dikmek fesat kimselerin çıkacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada budanmış asma görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, maddi konuda zayıflayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments