Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma çubuğu dikmek

Rüyada asma çubuğu dikmek

Rüyada asma çubuğu dikmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, zevki sefa içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, mali krize gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işarettir.

Rüyada asma çubuğu dikmek gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada asma çubuğu dikmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Rüyada asma çubuğu görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm çubuğu dikmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak temizleme çubuğu görmek yeni şeyler deneneceğine, borca batacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Rüyada test çubuğu görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada bağ çubuğu görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çubuk görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sopa çubuk görmek başarısının artacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments