Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma ağacı dikmek

Rüyada asma ağacı dikmek

Rüyada asma ağacı dikmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada asma ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Rüyada asma ağacı dikmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada asma çubuğu dikmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma dikmek esenliğe kavuşacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada asma fidanı dikmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendisine olan güvenin artacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Rüyada üzüm asması dikmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma dalı dikmek ele geçen kazancın artacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Rüyada asma ağacı budamak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments