Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm asması dikmek

Rüyada üzüm asması dikmek

Rüyada üzüm asması dikmek dost çevrenizin genişleyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ticarete adım atacağına, işlerini boşvereceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm asması dikmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada üzüm asması dikmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma dalı dikmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma çubuğu dikmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Rüyada asma fidanı dikmek yoksul için zenginliğe, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada asma dikmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma ağacı dikmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, hayırlı haberler alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm asması görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işarettir.

Rüyada asmada yeşil üzüm görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments