Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milletvekiliyle konuşmak

Rüyada milletvekiliyle konuşmak

Rüyada milletvekiliyle konuşmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, geniş bir ev satın alacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada milletvekiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ailenizi ihmal etmeyin.

Rüyada milletvekiliyle konuşmak önünü göremez olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili konuşmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Rüyada milletvekili adayı olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada kadın milletvekili görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, dertlerinin biteceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işinde verimsiz olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işarettir.

Rüyada kendini milletvekili görmek maddi konularda kayıplar olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski milletvekili görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments