Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada miğfer takmak

Rüyada miğfer takmak

Rüyada miğfer takmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada miğfer takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada miğfer takmak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada asker miğferi görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada miğfer görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kelebekli yüzük takmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sağlığın bozulacağına, kalkınacağına delalet eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına işarettir.

Rüyada dişine tel takmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, borcunu ödeyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Rüyada gelinlik tacı takmak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments